2023. évi

Sajtómegjelenések

PALIKÉK VILÁGA BY MANNA

Jelenleg mivel is foglalkozik Pirner Alma? Együtt lehet -e dolgozni a férjünkkel úgy, hogy közben megmarad a tűz is a kapcsolatunkban? Hogyan és hol tervezik a jövőt?

PALIKÉK VILÁGA BY MANNA

Hová tűnt Pirner Alm az elmúlt hónapokban és hogyan lehet egy céget a Bahamákról irányítani? Az interjúból ez is kiderül.
Megnézem

RIDIKÜL

Téves az a berögződés, hogy azért fogyókúrázunk, hogy vékonyok legyünk! Az egészséges életmód sokkal érdemesebb cél, mert ha a minőségi táplálkozásnak köszönhetően tiszta lesz a testünk, akkor tiszták lesznek a gondolataink is.

RIDIKÜL

Indul a Bikini Body, amely nemcsak bombaalakot, hanem teljes életmódváltást is ígér
Megnézem

RTL - REGGELI

A magyar nők önbizalomhiányosak – mondta Pirner Alma a Reggeliben, aki szakított a rúdtánccal és online vállalkozásba kezdett. 8 éve már, hogy online dolgozik és coachként segít másoknak.

RTL - REGGELI

A nőket leginkább abban segíti, hogy hogyan találják meg az egyensúlyt a női szerepeikben és hogyan tudnak abban kiteljesedni, hogyan válhatnak alfanőkké. Ezt pedig mind holisztikus megközelítésben.
Megnézem

RTL REGGELI

"Egy 60 éves nő ne akarjon negyvennek kinézni” – Pirner Alma szerint az a jó plasztikai beavatkozás, ami nem látszik, ezért nem érdemes trendeknek bedőlni és túlzásokba esni.

RTL - REGGELI

Elsőként az összehasonlítást kellene elengednünk. A közösségi médiába mindenki a legelőnyösebb fotóit tölti fel, amivel szerinte nincs gond, hiszen a családi albumba sem olyan képeket választunk, ahol éppen csukva van a szemünk. A lényeg, hogy ne dőljünk be mindennek. Alma holisztikus coachként abban hisz, hogy a lelket és a szellemet nem lehet elválasztani a testtől.
MEGNÉZEM

TV2 - ÉRTÉKTEREMTŐK

Nőiesség fejlesztés, férfi-női energiák...Valóban ennyi szerepben KELL helyt állni egy mai modern nőnek, vagy mi szeretnék minden fronton tündökölni?

TV2 - ÉRTÉKTEREMTŐK

Műsorunkban olyan kiválóságokat mutatunk be nézőinknek, akik a kultúrában, a tudományban, az üzleti világban maradandót alkotnak/alkottak.
MEGNÉZEM