Egyéni mentorprogram

Legyél önmagad legjobb és legragyogóbb verziója!

Hozd ki az életedből és egészségedből a legtöbbet, átalakítva gondolkodásodat, életszemléletedet és napi rutinodat.

Személyre szabott megoldást nyújtok a TOP formádhoz, magasabb energiaszintedhez, produktivitásodhoz és egy egészségesebb élethez

A különbözőségek miatt nincsenek bevett, általános receptek arra, hogyan hozd ki magadból, s ezáltal, életedből is a legtöbbet. Egyedi és személyre szabott tematika mentén segítelek, teljes mértékben a tapasztalataimra és a legmodernebb kutatásokra támaszkodva.

Azt vallom, így hiteles: amin magam is keresztülmentem, azon tudlak Téged is átvezetni. Amit ma látsz belőlem, amit ma olvasol tőlem, az mind annak a fejlődési folyamatnak az eredménye, amiről most mesélek Neked.

Mi ez a program? Ha tovább olvasol, minden kiderül…

Lépések és folyamatok a személyes mentorációk során

A mentorprogram life coachinggal indul, ahol feltérképezzük, elemezzük az életed különböző területeit. Fontos ez a fajta önvizsgálat a továbbiakhoz, hiszen innen derül ki, honnan indulunk.

Ezt követően tervezzük meg lépésről lépésre a stratégiát. Ebben szerepelnek majd a pontos mérőszámok és célkitűzések, napi, heti és havi feladatok. Ezek a mérföldkövek a sikered alapfeltételei.
Vannak, akiknek inkább lassabb, tapasztalati úton történő tanulásra van szükségük, tágabb határvonalakkal. Mások számára pedig a szigorúbb ellenőrzések válnak be: a stratégia teljesen egyénfüggő, én is Rád szabom.

A mentorációk segítségedre lesznek, hogy tisztábban lásd önmagad, és képes legyél olyan életet élni, melyre mindig is vágytál.

Kíváncsi vagy, hogyan működik a mentorprogram? Hallgasd meg a velem készült interjút ITT!

Miért nehezebb az utad megtalálása személyes mentorációs program nélkül?

Sokféle információból kell kiszűrnöd mindazt, ami Neked szól. Nincsenek mérföldkövek és személyre szabott feladatok. Nincs konkrét ellenőrzés, visszajelzés, hogy miként haladsz. Mindig, mindenre egyedül vagy, szakmai segítő nélkül.

Neked ajánlottak a személyes mentorációk, ha…

Fontos számodra a jelenlét, az élő, közvetlen és valódi kapcsolat.  Nagyon egyedi a helyzeted, amiért 100%-os figyelemre van szükséged.  Teljesen személyre szabott programban szeretnél részt venni.  Folyamatos motivációt és figyelmet igényelsz, ami lendületben tart. Szereted a szuper hatékony folyamatokat.
Lehoczkiné Suhajda Andrea
Tovább olvasom
Az Innermetrix személyiség profil kitöltését mindenkinek ajánlom, aki az életében szeretne valamerre haladni, fejlődni, nem céltalanul élni a napjait. Fontos, hogy az értékes időmet a megfelelő módon kihasználva töltsem. Az én életemben is eljött azaz idő, amikor elkezdtem kicsit gondolkodni, hogy, amit dolgozom, az e a megfelelő út számomra? Régóta szerettem volna egy átfogó képet kapni magamról, milyennek látnak mások, mik az erősségeim és gyengeségeim. Hol kell fejlődnöm? Az Innermetrix -szel megkaptam minden kérdésemre (és még attól is többre) a választ. Az értékelés során voltak nagy "AHA...' élmények, melyek igazolták azokat a dolgokat, amiket tudtam magamról. Ez bizonyította számomra, hogy a teszt valóságos képet mutat rólam. Az Innermetrix által nyújtott elemzéssel nagyobb eséllyel fogom elérni a céljaimat, nagyobb eséllyel fogok jó döntéseket hozni. Az elemzéssel tisztáztam a korlátaimat, erősségeimet. Megerősítést kaptam a hogyan továbbra és a mindennapi életvitelemre, saját személyiségemre. Alma, hálásan köszönöm neked, ezt a lehetőséget és a csodálatos másfél órát, amit a kiértékeléssel töltöttünk!
Koller Zsanett
Tovább olvasom
"Ha fontos számodra az önfejlesztés és szeretnél egy olyan személyre szabott elemzést, ami egy részletes térképet ad a működésedhez bátran ajánlom az Innermetrix profilt. Már a profil kitöltése is izgalmas és érdekes, ami még csak a kezdet. Nagyon átfogó és komplex elemzést kapsz a kitöltése után, amit a személyes konzultáció koronáz meg igazán. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Almát. Számomra nagyon inspiráló a személye és nagyon hiteles abban amit csinál, legyen szó akár az Innermetrix profilról, akár életmódváltásról, akár az Absolutely Woman Clubról. A személyes konzultáción egy olyan útmutatást kaptam, amely segített megérteni a működésemet, emellett pedig rávilágított az erősségeimre, mint belső tehetségemre mit és hogyan érdemes kiaknázni. Mindez egy közvetlen és nagyon jó hangulatú konzultáció keretében. Vágj bele bátran!"
Gyárfási Katalin
Tovább olvasom
“Az 5 órás coaching alatt olyan eredményeket értem el, amire legoptimistább álmaimban sem gondoltam. Felfedeztem azt az irányt, hogy mi kell nekem ahhoz, hogy fejlődni tudjak. A kérdéseiddel mindig tovább tudtál lendíteni, hogy képes legyek a következő lépcsőfokot is megmászni. Fantasztikus volt a hétköznapokban is használni azokat a pratikákat, amiket Tőled tanultam. Nagyon köszönöm!”
Bíró-Szigeti Szilvia
Tovább olvasom
“Számtalanszor elgondolkoztam, hogy ha Te mindazon nehéz eseményeket nem élted volna át (és túl), akkor mindezen erőből, tapasztalásokból, tanácsokból nem részesülhettünk volna. Ezáltal a mi életünket gazdagítod, miközben végig mentél olyan dolgokon, amit senki sem kívánna másnak.”
Kovács Zsuzsanna
Tovább olvasom
“Segített felállni a mélypontról, segített összeszedni az önbizalmamat, segített életmódot váltani, melynek során leadtam 12kg-ot. Ma már egy erős nő vagyok, akinek céljai vannak, tudom, hogy ki vagyok, és hogy mit akarok, és azt is tudom, hogy mindezt el fogom érni, ha pedig elakadok akkor bármikor bizalommal fordulhatok az én vezércsillagomhoz útmutatásért.“
Hajdu Kinga
Tovább olvasom
"Nőként a mai világban nagyon sok szerepben kell egyszerre helytállnunk. Egyensúlyozunk az egyes életterületeinken és közben feltesszük magunkat a kérdést, ez az amit tényleg akarok, vagy elég jó vagyok-e vagy éppen miért mennek ilyen nehezen a dolgok… Az innermatrix elemzés mindezekre a kérdésekre és még ennél sokkal többre is választ ad nekünk. Ha lehetne, kötelezővé tenném mindenkinek, hogy megtalálja az igazi miértjeit, megértse az elakadásait és megtalálja a boldogságát különböző szerepeiben."

Ezeken a területeken tudok személyes mentoráció útján segíteni

Ahogy fent is írtam: olyan témákban vállalok egyéni mentorálást és tanácsadást, amin én magam már keresztülmentem. Hiteles segítőd szeretnék lenni, amennyiben úgy döntöttél, a legtöbbet szeretnéd kihozni magadból! Természetesen nem kell előre eldöntened, melyik témával szeretnél foglalkozni a mentorprogram során, az első alkalommal megbeszéljük, honnan érdemes elindulni.

#1

Időbeosztás és produktivitás

Ha csak egy dolgot sajátítasz el magas szinten, akkor ez legyen az! Ha nem vagy ura az idődnek, nem vagy ura az életednek. Nem az az élet célja, hogy állandóan rohanj, hanem az, hogy megtaláld az egyensúlyt a munka és a pihenés között, hogy mindenre legyen időd, amire szeretnéd.

 • Felülvizsgáljuk az életedet, hol folyik el az időd, milyen az időbeosztásod.
 • Megnézzük,  meg tudod -e húzni a saját határaidat és felállítani a korlátaidat.
 • Átalakítsuk a gondolkodásodat az időről, az időhöz való hozzáállásodat.
 • Beavatlak a produktivitás titkaiba.
 • Feladatokat adok és ellenőrzöm, hogyan haladsz az utadon.

#2

Fedezd fel a benned rejlő potenciált

INNERMETRIX  tanácsadóként segítek neked abban, hogy jobban megismerd önmagad a világ egyik legkomplexebb önismereti profiljának kitöltésével, ahol vizsgáljuk a viselkedésedet, motivációdat és erősségeidet, tehetségeidet is. Ezáltal egy kristálytiszta képet kapsz arról, merre érdemes tovább menned, mikre tudsz támaszkodni és mivel nem érdemes foglalkoznod.

 • Az online profil kitöltése után, mely több  nyelven elérhető, ez közel 70 oldalas elemzést kapsz önmagadról.
 • Az egyéni online konzultáció alkalmával segítek értelmezni a profilodat és rávilágítani az összefüggésekre.
 • Utána felülvizsgáljuk az életedet, most hol állsz és merre érdemes tovább menned.
 • Támogatlak a coaching folyamatban, hogy elérd a céljaidat.
 • Ezáltal sikeresebb és boldogabb életet élhetsz, és sokkal több energiád marad olyan dolgokra, amikre szeretnéd.

#3

Támogató szokások kialakítása és megszilárdítása

Ha változtatni akarsz, ugyanazokkal a szokásokkal nem élhetsz más életet. Azonban a régi, berögzült, nem támogató szokásoktól elképesztően nehéz megszabadulni. Elsőként felülvizsgáljuk a meglévő szokásaidat, majd szép lassan kialakítjuk az újakat, lecserélve a régieket. Új döntések, új rutinok = ÚJ ÉLET.

 • Ha nem tudsz megszabadulni, régi, rossz szokásaidtól.
 • Ha már sokszor nekifogtál, de mindig visszaestél, nem voltál eléggé kitartó, emiatt a várt eredmény is elmaradt.
 • Ha fogalmad sincs, hogyan kezdj bele.
 • Ha teljesen új alapokra szeretnéd helyezni az életedet.

#4

A holisztikus egészségtudatosság alapjai

Nem csak egy test vagy, hanem annál sokkal több. Itt az ideje, hogy önmagadat teljes komplexitásában felülvizsgáld, milyen hitrendszer, gondolkodás, döntések és szokások eredménye a jelenlegi állapotod. Ezután összekapcsolva a testedet, érzéseidet és gondolkodásmódodat, segítek kialakítani egy személyre szabott és hosszú távon is működő életvitelt, mellyel teljesnek érezheted magadat.

 • Ha úgy érzed, igyekszel, próbálkoztál már sok mindennel, de valahogy valamiért megbuktak a kísérleteid.
 • Ha érzelmi evő vagy.
 • Ha nem szereted igazán saját magadat.
 • Ha nyitott vagy a spiritualitásra és a legjobbat szeretnéd magadnak megadni.
 • Ha sziklaszilárd alapokra építkeznél és ebbe hajlandó vagy időt és energiát is bele tenni.

#5

Stresszkezelés és alvás optimalizálás

Kevesen tudják, hogy a legelső dominó a sikeres életmódváltásnak a stressz kordában tartása és a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás kialakítása. Biztos alapok nélkül a rendszer összeomlik, mint egy kártyavár. Segít felderíteni a stresszforrásokat az életedben és kezelni azokat ls felülvizsgáljuk az alvásodat, majd kialakítjuk közösen a legmegfelelőbb, támogató rutinokat.

 • Ha stresszes az életed, és emiatt gyakran nyúlsz ételhez, hódolsz rossz szokásoknak.
 • Ha nem jól alszol, gyakran ébredsz fáradtan, levert vagy és energiaszegény.
 • Ha fogalmad sincs, milyen gyakorlatokkal kezelhetnéd a stresszt a mindennapjaidban.
 • Ha szorongó vagy, esetleg örökös rohanásban éled az életedet.

#6

Absolutely Woman Diéta

A szép és egészséges test 70%-ban a táplálkozás, 30%-ban pedig a mozgás eredménye. Én Rád szabott étrenddel segítelek abban, hogy hosszú távú sikert érhess el, és jól érezd magad a testedben! Kialakítok neked egy olyan életmódot, ami teljesen személyre szabott, figyelembe veszi az életviteledet, ráadásul hosszú távon is tartható és hatásos.

 • Divatdiéták és drasztikus fogyókúrák helyett személyre szabott életmódprogram.
 • Élethosszig tartható megoldás önsanyargatás nélkül.
 • Étkezési tanácsok, amelyektől a tested, az arcod is megszépül, ráadásul fitt és energikus leszel.
 • A kiegyensúlyozott táplálkozás elsajátításának alapjai, hogy jó döntéseket tudj hozni nap mint nap.
 • Receptek, mennyiségi meghatározások és táplálék-kiegészítők a ragyogó ÉNEDÉRT.

#7

Női biohacking

Heckeld meg az életed és az egészséged! Ezzel a módszerrel a legtöbbet és legjobbat hozhatod ki magadból. Ha kísérletező hajlamú és kíváncsi ember vagy és szereted a teszteket, személyre szabott módszereket, tényeken és kutatásokon alapuló dolgokat, akkor ezt imádni fogod! Megvizsgáljuk a kiinduló állapotodat, ami a táplálkozást, mozgást, alvást, légzést és stresszkezelést illeti, felállítjuk a fejlődési terved és a hozzá tartozó stratégiát. Ha számodra fontos a hosszú távú fiatalság, ideje, hogy elmélyülj a női biohackingben.

 • Méréseken és kutatásokon alapuló módszer, melyben Te vagy a kísérletező és a kísérleti alanyi is egyben.
 • Segítünk megtalálni számodra a legmegfelelőbb étrendet és táplálék-kiegészítőket.
 • Segítünk a hozzád illő, megfelelő mozgásforma kialakításában.
 • Kihozzuk a legtöbbet az alvásodból és a stresszmegtűrő képességed fejlesztéséből.
 • Segítünk eligazodni a vizsgálatok, eszközök és mérések tárházában.

Alapelveim a mentoráció kapcsán

Nem vagyok sem terapeuta, sem pedig orvos. Ha szükségesnek érzem szakértők bevonását, akkor megteszem, professzionális segítséget ajánlok Neked a témában.

Nem vállalok el mindenkit. Az „INTRO CALL”-on, azaz bemutatkozó híváson kiderül, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, megtaláljuk-e a közös hangot.

Számomra nagyon fontos, és a sikerhez is nélkülözhetetlen, hogy Te is akard, és tényleg mindent megtegyél az eredményért. Nélküled nem megy!

Patkós Alexandra
Tovább olvasom
“Hogy a női világnak Almára szüksége van az megkérdőjelezhetetlen! Ebben azért vagyok olyan biztos, mert én magam is 22 éve nőkkel dolgozom és nőknek kínálom a tudásom. Alma komplex szemlélete, tapasztalata és tudása a női lélekről, létezésről és boldogulásról egyedülálló.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem és tanulhatok tőle. Üzleti és személyes kérdésekben páratlan iránytűként szolgál a vele töltött konzultáció. Könnyed stílusa és közvetlensége nagyon felgyorsítja az oldódást és a problémák hamarabb megfogalmazhatóak.

Nagyon szeretem a sokszínűségét, az alaposságát és a humorát. Élettapasztalata, párkapcsolati értékrendje és üzleti érzéke példaértékű, küldetése, amit a nőkért tesz számomra igazi társadalmi szerepvállalás. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Alma tanításait, gondolatait aki úgy érzi, hogy kicsit is megrekedt vagy bizonytalan a női szerepekben, a mai ellentmondó értékrendekben és minden életkorban szeretné önmagát, önmagáról alkotott képét reálisan látni. Közelebb kerülni ahhoz a nőideálhoz akivé válni szeretne.”
Vas Timi
Tovább olvasom
"Almával 25 alkalommal "találkoztunk" az elmúlt egy évben. Túlzás nélkül mondhatom, hogy "life-changing" élmény volt. Nagyon mélyről indultam; mind mentálisan, mind fizikailag, de szűk egy év alatt egy teljesen új emberré váltam. Sosem éreztem magam még ilyen nőiesnek életem során.

Ráadásul olyan egészségügyi problémákat sikerült Alma segítségével megoldanom, amit a 2.5 éves kivizsgálásaim során még a főorvos is vállat vont, és hagyott szenvedni. Ezen kívül sokkal, de sokkal tudatosabb lettem az egészségemmel kapcsolatban; tudom, hogy hogyan kell étkezzek, mit kell sportoljak, hogyan győzzem le a saját korlátaimat és kételyeimet.

Hálás vagyok neked, Alma, hogy a legjobb önmagamat ki tudtam hozni magamból a segítségeddel és útmutatásoddal!"

Legyél elégedett önmagaddal kívül-belül és élj minőségi, kiegyensúlyozott és boldog életet!

A holisztikus egészség coaching

Mentorprogram

Mennyibe kerül?

Egyéni mentorprogram

160.000 Ft + AAM

Összesen 4 alkalom

4×1 órányi konzultációval

Amennyiben cégként regisztrálnál, kérlek jelezd a hello@absolutelywoman.hu mail címen.

Ebben az esetben a mentorprogram ára 160.000Ft+ÁFA

INNERMETRIX profil

Mentorprogram

Mennyibe kerül?

Egyéni profil elemzéssel

160.000 Ft + AAM

Összesen 1 alkalom

90 perces konzultációval

Amennyiben cégként regisztrálnál, kérlek jelezd a hello@absolutelywoman.hu mail címen.

Ebben az esetben a mentorprogram ára 160.000Ft+ÁFA

Fontos
tudnivalók

Ha 24 órán belül mondod le az egyeztetett mentorációs alkalmat, az időpontod sajnos elveszett.

4 alkalmas bérlet vásárlása esetén 12 heted van a felhasználásra. Amennyiben több időre van szükséged, egyeztessünk róla előzetesen.

Miután megvásároltad a bérletet, maximum 2 héten belül meg kell kezdened a mentorprogramot.

Időpont egyeztetés előzőleg, e-mailben lehetséges. A konzultációk  ZOOM-on történnek.

15 perces INGYENES INTRO CALL, ha először jelentkezel mentorprogramra!

Mielőtt belevágnánk a közös munkába, lehetőséged van igénybe venni egy 15 perces INGYENES INTRO CALL-t, ahol megismerkedünk egymással, és beszélgetünk kicsit a téged foglalkoztató legfőbb nehézségekről, megoldandó feladatokról, hogy tisztább képet kapjak, tudok-e segíteni Neked.

Szerintem egy közös együttműködés a szimpátián is alapul, így semmilyen kockázatot nem kell vállalnod és fejest ugranod egy csomag megvásárlásába, mielőtt nem győződsz meg arról, hogy valóban én vagyok a megfelelő ember, aki segítséget és támogatást tud nyújtani Neked.

A 15 perces INGYENES INTRO CALL-t az alábbi gombra kattintva tudod kérni, én pedig 4 munkanapon belül felveszem veled e-mailben a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt.

Jelentkezés

Eljött szintlépés ideje az életedben!

Eljött az idő, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból – Nőként, Anyaként, Vállalkozóként, Feleségként, harmóniában önmagaddal, magabiztosan és egészségesen.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdésed lenne a jelentkezéssel, mentorprogrammal szolgáltatásommal kapcsolatban, kérlek keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, és mi igyekszünk rövid időn belül válaszolni neked.

E-mail: hello@pirneralma.hu

100% biztonságos jelentkezés és fizetés
Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.
Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!