Misszióm, hogy segítsek neked optimalizálni és magasabb szintre emelni az egészségtudatosságodat, életmódodat és produktivitásodat, átformálni a gondolkodásodat, mely által egy teljesebb életet élhetsz.

RÓLAM

Az emberi test, elme és lélek működésének kutatása a szenvedélyem. Holisztikus egészség coachként egy komplex szemléletet tanítok neked, mely által önmagad legjobb és leghatékonyabb verziójává válhatsz.

Hiszem azt, hogy megérdemled a minőségi, boldog és tudatos életet. Mi lenne, ha kihoznánk belőled, amit csak lehet, kialakítva egy olyan életmódot, mely tökéletesen passzol az életviteledhez?

Ismerj meg jobban!

Pirner Alma

Pirner Alma

Köszöntelek!

Közel 20 év alatt tettem szert azokra a tapasztalatokra és tanulmányokra, melyek megalapozták megalapozzák mostani tudásomat. Az utam elején előadóművész múltamnak köszönhetően bejárhattam az egész világot fellépéseimmel, a színpadon pedig mindig TOP formában kellett lennem. Ez sokszor mindennél nehezebb volt, súlyos önsanyargatáson és öngyűlöleten alapult, nem beszélve az állandó összehasonlítgatást másokkal.  Fiatal éveimet a kalóriaszámolgatás, a különféle extrém divatdiéták kipróbálása és rengeteg lemondás járta át. Sokszor áldoztam fel az egészségem a szépségem oltárán.

2015-ben a fiam születése hozta el a változást, amikor is visszavonulva s színpad világától átértékeltem a saját testemet és kialakítottam vele egy mély, szereteten és tiszteleten alapuló viszonyt. Rájöttem, hogy az EGÉSZSÉGNÉL semmi nem fontosabb, mert mindennek ez az alapja. Át kellett értékelnem korábbi döntéseimet és hozzáállásomat és kialakítani és hosszú távon is fenntartható élvezetes metódust, melyben nincs hely öngyűlöletnek, kizsigerelésnek, összehasonlításnak és sablon metódusoknak.

Ezt követően nagyon hosszú utat tettem meg magam is, az önismeret mély bugyrait bejárva, napi szintű önreflexiós gyakorolva, kísérletezve és képezve magam , mely segített megmutatni, hogy nem csak egy TEST vagyok, ennél sokkal több.

Úgy éreztem, ha nekem sikerült, másoknak is sikerülhet, hogy leszámoljanak egy életüket sokszor keserítő érzéssel, hogy nem elég jók, nem elég szépek, nem urai a testüknek.

Így lettem önmagam legjobb barátnője.

Hosszú évek teltek el, mire fel tudtam építeni magamat belül is, elengedve a maximalizmust, megfelelési kényszert, mások elvárásait és a múltat. Ezután éreztem meg először, milyen lélekben is szabadnak lenni, amikor ki tudtam lépni a korlátok közül, azon korlátok közül, amit igazából én húztam saját magam köré.

Mertem végre önmagam lenni, és azzá válni, aki csak egy példaképként lebegett mindig a szemem előtt, majd rájöttem, hogy a példaképem igazából a jövőbeni önmagam.

Ahol már találkozhattál velem

21 éve a nők szolgálatában

Az elmúlt 21 évben rengeteg tudást és tapasztalatot szereztem, melyek által megértem a nők kihívásait és nehézségeit, segítséget és támogatást tudok nyújtani, hogy megtalálják saját útjukat, ezáltal harmonikusabb, egészségesebb és produktívabb életet élhessenek, mely a környezetük javára is válik.

2015-ben a kisfiam megszületése után kezdtem el online tanácsadással és coachinggal foglalkozni, rá pár évre pedig nemzetközi holisztikus egészség coach diplomát szereztem a New York-i Insitute for Integrative Nutrition (IIN) intézményben majd tagja lettem az International Association of Health Coaches (IAHC) nemzetközi szövetségnek. 2023-ban ismerkedtem meg az INNERMETRIX profillal, majd hivatalos tanácsadó is lettem, melyet beépítek rendszeresen a coaching praxisomba, ezáltal segítek az embereknek jobban megismerni önmagukat és az erősségeikre támaszkodni.

Az Absolutely Woman Clubban és online közösségben több mint 1000 nőt mentoráltam már csoportosan, egyéni mentoráltjaim száma átlépte a 100 főt. Rendszeresen tartok előadásokat rendezvényen a holisztikus élet, egészség, női szerepek közti egyensúly és produktivitás témákban.

Pirner Alma

Biztos vagyok benne, hogy a szíved mélyén Te is arra vágysz, hogy szabadon és biztonságban élhess testben és lélekben bírálat és ítélkezés nélkül. Közben pedig sikeres, kiegyensúlyozott és elégedett legyél a munkában és magánéletben egyaránt.

Legtöbbször elvárásoknak szeretnénk megfelelni, és úgy élni, hogy szeressenek minket, közben pedig mi nem tudjuk igazán szeretni önmagunkat. A rengeteg lehetőség ellenére, amit a mai világ tár elénk, sokszor mégis nehéz választani és dönteni.

Sokféle vélemény és igazság között lavírozva kell megtalálni a saját utunkat, de van egy nagyszerű hírem: Nem vagy egyedül! Itt vagyok neked és mindenben támogatlak.

Amiben hiszek

A TESTED a TEMPLOMOD.

A lehető legnagyobb  tisztelettel és szeretettel kell hozzá állnod, mert akkor lehetnek elvárásaid az irányába, ha Te is mindent megteszel érte és nem gáncsolod el nap mint nap.Ne csak használd, gondoskodj is róla a lehető legjobb  tudásod szerint.

Ezt a holisztikus szemléletet és tudást szeretném neked átadni, rengeteg gyakorlati már holnap az életedbe ültethető tippel, melyek által hosszú távon is egészséges, energikus és fitt tudsz maradni testileg és szellemileg is. Sajnos ezt nem tanították meg nekünk, és a nyugati kultúrában sokkal nagyobb  kihívás így élni, de nem lehetetlen.

Miért ne hozhatnánk ki önmagunkból és az életünkből a legtöbbet úgy, hogy közben gyermeki kíváncsisággal megtanuljuk az utat is élvezni? Az életed és az egészséged egy ajándék, hát becsüld meg.

 

MINDENKI KIEMELKEDŐ VALAMIBEN.

Ehhez azonban az kell, hogy megfelelő önismerettel rendelkezz, tisztában legyél az erősségeiddel és ki tudd aknázni a benned rejlő potenciált. Ezáltal könnyedebb és hatékonyabb életet élhetsz, sikeresebb leszel a munkában és magánéletben egyaránt, ezáltal az önbizalmad is növekszik. 

“Honnan van ez a rengeteg energia, Alma?”

– Szokták kérdezni.

Nekem a sikertörténetek adnak energiát. Azok a NŐK, akik megcsinálták, és volt benne egy kicsiny részem nekem is. Építsd fel a saját világodat, melynek Te vagy a Királynője. Nem királyné, nem királylány, és nem is királykisasszony. Hanem egy igazi KIRÁLYNŐ, egy IGAZI ABSOLUTELY WOMAN.

Sok sikert az utadon, élvezd ki minden percét!
Pirner Alma

“Honnan van ez a rengeteg energia, Alma?”

– Szokták kérdezni.

Nekem a sikertörténetek adnak energiát. Azok a NŐK, akik megcsinálták, és volt benne egy kicsiny részem nekem is. Építsd fel a saját világodat, melynek Te vagy a Királynője. Nem királyné, nem királylány, és nem is királykisasszony. Hanem egy igazi KIRÁLYNŐ, egy IGAZI ABSOLUTELY WOMAN.

Sok sikert az utadon, élvezd ki minden percét!
Pirner Alma

Rólam mondták

Kovács Orsolya
Kovács Orsolya
nemzetközi stílustanácsadó - YURKOV
Tovább olvasom
"Alma minden mozdulatával, és minden gondolatával tanít. Nőiességet, finomságot, kifinomultságot, kiegyensúlyozottságot. Inspiráló vele dolgozni, a harmóniára ösztönöz. Míg mi, a Yurkov Stílustanácsadó Szalonban kívülről, a megjelenés oldaláról dolgozunk befelé, és tanítjuk meg a Nőknek, hogyan tudják igazán megmutatni magukat, a nőiességüket, Alma belülről dolgozik kifelé, és a finom, apró iránymutatásaival emeli a nőket. Almával dolgozni lélekemelő és motiváló."
Dr. Hevesi Krisztina
Dr. Hevesi Krisztina
szexuálpszichológus
Tovább olvasom
"Azért is szeretem Alma óráit – akár rúdtáncot, nyújtást, illetve másfajta tréninget tart –, mert úgy tud egyszerre személyre szabottan figyelni mindenkire, hogy közben egy közös foglalkozásnak lehetek a részese. Ismeri a sport lényegét és a testfejlesztés szépségét, így hihetetlen gyors fejlődést és sikerélményt lehet elérni nála. Rövid idő alatt ügyesnek érezheti itt magát mindenki – a nőiesség megélése mellett mindezt jó hangulatú légkörben teheti, könnyedén."
Szily Nóra
Szily Nóra
újságíró
Tovább olvasom
"Alma ragyogó és sugárzó jelenség, akivel interjút készíteni éppúgy szeretek, mint együtt dolgozni. Megbízható, pontos, alapos és inspiráló – vagyis magával ragadó!"
Békési Brigitta
Békési Brigitta
a Beautyrobic alapítója és a WOW HATÁS könyv szerzője
Tovább olvasom
"Almával a Beautyrobic kapcsán kerültem kapcsolatba, ami azóta is tart. Imádom a maximalizmusát és azt, hogy ha valamit a fejébe vesz, azt lépésről lépésre véghezviszi, legyen bármilyen nagy terv is. Imádom a rendszerezett gondolkodását, és azt hogy bármikor, amikor találkozunk inspiráljuk egymást és ő tényleg az a Nő, akitől sok mindent lehet tanulni és aki nem csak beszél, de saját példájával hitelesen ő maga is véghezviszi, amiről tanít."

Élet, ahogy én szeretem!

Absolutely Woman® mérföldkövek

Az Absolutely Woman születése, online tréningek, eBookok, tanfolyamok, az online közösségünk felépülése.2016. január

A "több mint" BIKINI BODY KIHÍVÁS életmódváltó program megalkotása

2018. március

Az Absolutely Woman Club megalapítása, ahol egy előfizetői rendszer keretén belül folyamatos támogatást kapnak a résztvevők hónapról-hónapra.

2019. október

Az Absolutely Woman Club 1 éves születésnapja, ahol végre az online tér után személyesen is találkozhattunk a résztvevőkkel egy hatalmas buli keretén belül.

2020. október
Az Absolutely Woman étrend-kiegészítők bemutatása, 100%-ig tiszta hatóanyagokból.2021. április

Absolutely Woman - Nőiesség mesterfokon - Legyél önmagad legjobb verziója című könyvem megjelenése.

2021. október

Az Absolutely Woman CLUB első tábora, ahová négy országból érkeztek a clubtagok.

2021. október

B2W 2022 – Az év társadalmi szerepvállalás díja

2022. október

"Absolutely Woman Diéta – Egészség és szépség egy életen át" című könyvem megjelenése.

2022. december

Az ABSOLUTELY WOMAN CLUB ELIT megalakulása

2023. május

ABSOLUTELY WOMAN ÉLETTERVEZŐ 2024 megjelenése

2023. november