2021. évi

Sajtómegjelenések

RTL KLUB - REGGELI

Az RTL KLUB - REGGELI c. műsorának vendége voltam.

RTL MOST

Pirner Alma legújabb könyve: "Nőiesség mesterfokon - Legyél önmagad legjobb verziója"
Megnézem

LIFE TV

Élj harmonikus életét a mai rohanó világban! - Ebben is segít Pirner Alma könyve

Ébredj velünk

10 hónap munka és 16 év tapasztalat útján készült el Priner Alma könyve, amely 400 oldalon keresztül nyújt segítséget a nők számára. Alma tisztázta, ezt nem egy életrajzi könyv, sokkal inkább szól életmódról, nőiességről és önfejlesztésről, mindezt gyakorlati tanácsokkal is bemutatja. Az olvasók bátran ugrálhatnak, válogathatnak a fejezetek között, mert azok önállóan is megállják a helyüket. Alma szerint a rohanó világban is a harmóniára kell törekedni és arra, hogy önazonosak legyünk minden téren
Megnézem

LIFE TV

Ébredj velünk

Ébredj velünk

16 éve foglalkozik női kiteljesedéssel. Alkalmazott táplálkozástudományi nagykövetként segít olyan életmód kialakításában, amely egészségközpontú. Pirner Alma az Ébredj velünkben a Bikini Body Challange 2021 – azaz a 90 napos Kihívás és Életmódprogramról is mesélt.
Megnézem

LIFE TV

Ritmusos étkezéssel tartja formában magát Pirner Alma

Ritmusos étkezéssel tartja formában magát Pirner Alma

Tévhit, hogy az intermittent fasting, azaz az úgynevezett táplálkozási ablakokban folytatott diéta legfőbb célja a fogyókúra lenne. Valójában egy életmódot takar, ami segíti a könnyebb és egészségesebb emésztést és táplálkozást. Alma arról is mesélt, hogy neki hogyan sikerül követni a mindennapokban ezt a táplálkozási módszert.
Megnézem

FEMINA.HU

Pirner Alma 40 éves lett: így fest ma a leghíresebb magyar rúdtáncosnő

Pirner Alma 40 éves lett: így fest ma a leghíresebb magyar rúdtáncosnő

Pirner Alma egy perccel sem szeretne fiatalabb lenni, úgy kerek az élete, ahogy van. Az 1981. június 18-án született Pirner Almát a rúdtánc magyar meghonosítójaként ismerjük. 2003-ban alapította meg táncstúdióját, ezekben az években előadóművészként is tevékenykedett, valamint egzotikus táncosként 2007-ben világbajnokságot nyert.
Megnézem