2017. évi

Sajtómegjelenések

FEM3

A rúdtáncbajnok gyermeke, Alen lelkesen várta idén a Télapó érkezését. Pirner Alma a FEM3 Caféban mesélt arról, hogyan telnek náluk az ünnepek, és megmutatta, milyen mesésen díszítették fel az otthonukat.
Megnézem

FÜZET

Nem gondoltam volna, hogy egy vidám csajos összejövetelen fogok részt venni, amikor ellátogattam Pirner Alma Nőiesség mesterfokon címmel meghirdetett előadására. A program inkább hasonlított egy anonim klubtalálkozóhoz, ahol mindenki elmondja, melyik területen gyenge, miről mit gondol, hol lenne szüksége segítségre.
Megnézem

FEM3

A rúdtáncbajnok a férjével és a kisfiúkkal nemrég Srí Lankán nyaralt 3 hetet, amiről a FEM3 Caféban mesélt részletesen. Alma elárulta, hogy náluk nagyon sok ünnepnap októberre esik, ekkor ismerkedtek meg a párjával, és rá egy évre volt az esküvőjük is. Kiderült, hogy miért választották ezt az úti célt, és hogy szerveztek egy kis szülinapi ünneplést a gyereküknek az óceán partján, de sajnos mindenüket elvitte egy hatalmas hullám. A beszélgetés során az is szóba került, hogy milyen utazásokat terveznek a közeljövőben.
Megnézem

FEM3

A FEM3 Café vendége Pirner Alma volt, aki arról mesélt, hogy miért fontos egy családanya életében az ˝énidő˝. A rúdtáncbajnok elárulta, hogy hogyan szokott kikapcsolódni, sőt! Az is kiderült, hogy mi a harmonikus párkapcsolatának a titka.
Megnézem

FEM3

A rúdtánc-oktató szerint ˝az akrobatika nem arra való, hogy terhesen űzzük˝, hiszen több olyan mozdulat van, ami veszélyes lehet a kismama és a magzat egészségére. Elmondta, hogy óvatosan lehet mozogni a terhesség alatt, viszont a baba születése után mindenképpen meg kell várni az ajánlott 6 hetet.
Megnézem

FEM3

Pirner Alma a FEM3 Caféban elárulta, hogy a párja és az ő szülei is elváltak, és hogy ők egy hagyományos családmodellt próbálnak képviselni. Szeretnék a gyereküket szabad közegben felnevelni, átadni neki, hogy mennyire fontos a nők tisztelete, a természet és az állatok szeretete és persze mások elfogadása. Szóba került az is, hogy hogyan osztják fel egymás között a házimunkát, és hogy már a kisfiúk születése előtt megbeszélték a nevelés ˝szabályait˝.
Megnézem

TV2

A rúdtáncbajnok családi nyaralásáról mesélt: elárulta, karácsonyi ajándék volt az utazás, ahova édesanyjáék is elkísérték őket, így felváltva tudtak vigyázni a kis Alenre, aki Alma szerint a korához képest már most magas és erős kisfiú. Egy vicces történetet is elárult: a meglepetés ajándékként kapott parasailing végén minden férfi őt akarta ˝kimenteni˝ a vízből…
Megnézem

FEM3

Pirner Alma sokáig nem gondolta, hogy egyszer gyermeke lesz, sokat utazott, pörgős életet élt. Édesanyja mindenben támogatta, támogatja őt, elképesztő harmónia van anya és lánya között. Popovics Jodie, Alma anyukája azt mondta: bárhol megtalálná a lányát, ahogy meg is találta egyszer, a világ másik felén…
Megnézem

FEM3

Egyre gyakrabban hallani, hogy a tanárok és a szülők is túlzott elvárásokat támasztanak a gyermekek felé. A témában Pirner Alma és Varga Feri voltak a FEM3 Café vendégei. Alma úgy látja, hogy sok szülő a saját meg nem valósított álmait próbálja továbvinni a gyermekében, ő ezt mindenképp kerülni szeretné, sőt az egyik legjellemzőbb tulajdonságát sem akarja ˝átültetni˝ fiába…
Megnézem

TV2

A TV2 sztárjai kipróbálták magukat a Ninja Warrior Hungary tesztpályáján! Sáfrány Emese szöcskeként ugrált végig az egyik pályán, miközben Pirner Alma villámként cikázott egy másikon. Az egzotikus tánc világbajnok több húzódzkodást tudott megcsinálni néhány fiúnál is. Míg Pintér Tibor elmagyarázta szerinte milyen egy igazi ninja, Tápai Szabina be is mutatta!
Megnézem

VELVET

Ennyire megerősít a rúdtánc: Pirner Alma tud tízet húzódzkodni
Megnézem

TV2

Pirner Alma és családja számára fontosak az ünnepek, bár a tradicionális húsvéti szokásokat nem tartják. Amúgyis rengeteg időt töltenek a természetben, így most húsvétkor is hármasban, meghitten töltik az ünnepet. A fiúk locsolkodni nem járnak, de családon belül tartják a tradíciót. A kis Alen, persze apukája segítségével, cuki locsolóverset is ˝mondott˝ a Mokkában és így Alma sem hervad majd el.
Megnézem

GEO MAGAZIN

Interjú Velem a GEO Magazinban
Megnézem

FEM3

Pirner Alma elmesélte, a terhességén kívül nem volt olyan időszak az életében, amikor nem sportolt semmit. Alma elárulta, nagyon sok nőnek gyerekkori álma, hogy spárgázni tudjon. Berki Krisztián arra kérte Almát, hogy menjen le spárgába élő adásban, azonban a rúdtáncbajnok nem szeretett volna a földre leülni. A műsorvezető viccesen hozzátette, őt nem zavarná a dolog, és lemenne vele spárgába.
Megnézem

FEM3

Roboz Zsóka, életvezetési tanácsadó és Pirner Alma voltak a FEM3 Café vendégei, akik arról beszéltek, miért fontos egy kisgyermeket nevelő anyánál, hogy legyen szabadideje, amit akár egyedül, akár barátaival tölthet. Almának már napi fél óra ilyen, úgynevezett ˝énidő˝ is elég a feltöltődéshez.
Megnézem

FEM3

Pirner Alma szerint a legfontosabb a gyereknevelésben, hogy a gyermekkel közösen eltöltött idő alatt ténylegesen a pici legyen a középpontban. Elmondta, hogy nem szigorú anyuka, de néha nála is elszakad a cérna, akkor pedig a párja veszi át az irányítást. Vida Ágnes pszichológus hasznos tanácsokkal látta el a még kezdő szülőket.
Megnézem

TV2

Pirner Alma kötelezővé tenne heti egy ˝randinapot˝ minden házasságban, azt javasolja a szülőknek, ne szégyelljenek segítséget kérni a rokonoktól, barátoktól, hogy egy-egy alkalommal vigyázzanak a gyerekre. A rúdtáncbajnok elárulta, náluk minden nap be van hűtve a pezsgő, férjével egy héten többször is adnak arra, hogy legyenek különleges pillanatok. Demcsák Zsuzsa nagyot nevetett ezen, azt mondta, érti a célzást…
Megnézem