2013 - 2014. évi

Sajtómegjelenések

MAGYAR FRANCHISE SZÖVETSÉG

NŐCOMMENT Karantén EXTRA adások

A Dollhouse olyan életszemléletet képvisel, melynek középpontjában a nőiesség áll, amelyet rendszeres sporttal, mozgással, és példaértékű életvitellel próbál meg átadni tanítványainak Pirner Alma is, a Dollhouse franchise hálózat egyik tulajdonosa.
Megnézem

PRIVÁTBANKÁR.HU

A Dollhouse Táncstúdió egyedüli magyar vállalatként a világ legjobb hat cége közé jutott a 2012-es Stevie Awards for Women in Business nemzetközi üzleti versenyen Az év vállalata kategóriában.
Megnézem

HR PORTA

Magyar cég a világ hat legjobb vállalata közt

Magyar cég a világ hat legjobb vállalata közt

Óriási elismerésben részesült Pirner Alma és vállalata: a 2012-es Stevie Awards for Women in Business nemzetközi üzleti versenyen a cég bekerült a legjobb hat vállalat közé, Az év vállalata kategóriában (Company of the Year – Consumer Products or Services).
Megnézem

PIAC&PROFIT

A Stevie Awards a világ egyik legelismertebb üzleti díja. Az idén a Nők az üzleti életben díjra több mint 1200 cég küldte be pályázatát 90 kategóriában, beleértve az Év vezérigazgatója, az Év vállalkozója, Az év vállalata vagy az Év kommunikációs kampánya kategóriában. A döntősök több mint 130 nemzetközi szakember előzetes bírálata alapján kerültek be a legjobbak közé a világ több pontjáról.
Megnézem

HVG

A női cégek amerikai versenyében Pirner Alma vállalkozását egyedüli nem amerikai vállalatként harmadik helyen díjazták.
Megnézem

SZERETLEK MAGYARORSZÁG

Magyar rúdtáncos győzelem

Magyar rúdtáncos győzelem

Az egyik legrangosabb amerikai üzleti versenyen óriási elismerést kapott Pirner Alma vállalata, a Dollhouse. A rúdtáncot és rúdfitneszt meghonosító vállalat harmadik lett az Év vállalata kategóriában.
Megnézem