3 részes bónusz videó sorozat

Ami a könyvből kimaradt...

Ami a könyvből kimaradt...

1. rész

Hiszem, hogy igazán tanítani csak saját példákon keresztül lehet, amikor őszintén megosztunk olyan történeteket és problémákat a saját életünkből, amiken mi már keresztülmentünk és sikeresen meg is oldottuk azokat. Vagy ha mégsem tanultunk a kudarcból is.

Az első részben egy olyan történetet mesélek el, melynek tanulsága számomra az volt, mennyire sokat számít, ha tovább tudsz lépni egy szomorú helyzeten, amin már nem tudsz változtatni, elengedve az önhibáztatást és a jövőre, az új bevonzására kezdesz koncentrálni önsajnálat helyett.

Videó lejátszása

Ami a könyvből kimaradt...

2. rész

A második részben két történetet is hoztam neked az életemből, a tanulsága mindkettőnek hasonló. Néha bizony akkor is lépni kell, ha úgy érzed, nem vagy még rá készen, és bízni kell abban, hogy a lehető legjobban alakulnak majd a dolgok. Ha nem lépünk ki a komfortzónánkból, nem történnek meg a csodák.

Videó lejátszása

Ami a könyvből kimaradt...

3. rész

A harmadik történetem tanulsága, hogy nem mindig jó, ha biztosra akarunk menni, és egy a fejünkben előre elkészített forgatókönyv szerint tervezzük meg az életünket, mert lehet, hogy valami sokkal jobb dolog kerekedhet ki belőle, ha a pillanatot élvezzük. A felhőtlenül öröm, flow és elvárásoktól mentesség sokszor meghozza a várt boldogságot, de csak abban az esetben, ha nyitottak vagyunk az újra és nem ragaszkodunk a rögeszméinkhez.

Videó lejátszása