Pirner Alma - Műsorok

SHOWS

 

Amennyiben több információt szeretne megtudni vagy műsort foglalni, az alábbi elérhetőségeket várjuk érdeklődését:

+36-70-415-11-41

alma@pirneralma.hu

 

Tekintse meg, hol lép fel Alma legközelebb

http://www.pirneralma.hu/fellepesek/

 

Alma referenciáit itt tekintheted meg http://www.pirneralma.hu/almarol-3/

 

Nézd meg Alma Show videóit: http://www.pirneralma.hu/videok-37/

 

 

 

 

 

                                                                                                

 Alma Show galériája

The Burlesque Boudoir

Alma arany antik fürdökádja a legújabb darab glamour kelléktárában. Burlesque Boudoir Showja érzéki fürdöszoba jelenetet idéz...Miután ruháitól megszabadult, elmerül a habokban és a színes buborék felhök tengerében...

The Fallin' Angel

Csábítás és érzékiség a levegöben hó fehérben

Alma Fallin’ Angel produkcióját az Angyalok Városa címü film ihlette, 5 méter magasban változik át a angyallá, átöltözve a levegöben, miközben UV fényben úszik az egész színpad. Vakítóan fehér kellékei, óriás boái és toll legyezöi még lenyügözöbbé teszik az egyébként is megaprodukciót.

 

The Feather Swing

Gyönyörü és klasszikus párizsi Moulin Rouge  látvány, a hatalmas színpadon a füst eloszlik, és feltünik a levegöben tollakkal díszített hintáján Alma…a show a színpadon folytatódik, ahol a klasszikus táncprodukció után Alma érzéki csobbanással vet véget a glamour színpadképnek, óriás pezsgös poharában

Metamorphosis

Alma egyik leghíresebb müsora, amivel 2006-2007-ben elkápráztatva a kanadai közönséget megnyerte az Egzotikus Tánc Világbajnokságot.

Egy óriás virágból elöbukkanva hernyóként 7 méter magasban a levegöben változik át csodálatos pillangóvá.

A gyözelem óta bejárta müsorával az egész világot, Metamorphosis a legtöbbet elöadott produkciója.

 

Aerial Hoop Burlesque

Alma második akrobatikus légtornász kelléke a karika, mely az egyik legnöiesebb eszköz a levegö számok tekintetében. Elöszeretettel használja klasszikus burlesque stílusú produkciói kellékeként, így nem csak a földön, de a levegöben is igazi díva lehet!

 

Marilyn Monroe

Alma egyik példaképe egészen kicsi korától a legendás Marilyn Monroe, mindig is lenyügözte nöiessége és bája. Az Ö börébe bújik  a sztárt idézö produkciójában.

Fehér ruháját felfújja a szél, miközben az 50-es éveket idézö mikrofonjában elénekli az ’I wanna be loved by You”-t.

Testarossa

Alma egyik legpopulárisabb showja, ahol a különleges francia pezsgö zamatos eperrel vegyül, pink burlesque ruhájában óriás tollas legyezöjével igazán magával ragadó.

Az eper zamatát a pezsgö hozza ki a legjobban, ezért Alma a produkció végén kristályokkal díszített pezsgös poharában mártózik meg, a közönség legnagyobb örömére! Sokan kortyolnának ebböl a hüsítö és mégis forró koktélból…

Revue&Champagne

Alma a Moulin Rouge színpadán 1 éven át lépett fel müsoraival, elsö pezsgös poharas show-jának inspirációja Dita von Tease volt 2007-ben. A legeredetibb kombináció a 60-as évek revüje az elengedhetetlen pezsgövel, melyet Alma tökéletesen jelenít meg

 

 

Powder puff boudoir

Minden 1940-es évekbeli pin up girl álma az óriás rózsaszín púderpamacs, mellyel Alma egész testét behinti csillámmal. Gyönyörü köntöse több, mint 3000 Swarovski kristályt tartalmaz, Salvador Dalí - Bocca szájkanapéja pedig csillógós ezüst színben pompázik! Ez az igazi Glamour Boudoir, minden igazi nö álma!

La Rouge

Alma gyönyörü vörös Istennöként lép színre ebben a showban, egy igazi "Famme Fatale". Minden férfi álma! A szöke bombshell müsora után, biztos, hogy még jó ideig hatása alatt lesznek, és nem felejtik el...a pezsös fürdés elmaradhatatlan a show végén, Alma egy óriás eperrel mártózik pezsgöspoharában...  Csábítás mesterfokon!

Peacock in the Bird Cage

Alma monumentális showja a 2011-es Rúdtánc Világbajnokság after party-jára készült, melyet a budapesti Moulin Rouge-ban mutatott be 2011. október 1.-én.

A "Páva a kalitkában" címü müsor megalkotásánál Alma valami teljesen újat szeretett volna színpadra vinni, amit ilyen megvilágításban még sehol nem láthattak a világon. Jelmeze is egyedülálló és "haute couture" tervezés, szoknyájához 100 méter anyagot használtak fel. A müsor nyitóképeként óriás szoknyáját abroncsként támasztja alá a 3,5 méter magas kalitka.

Az akrobatikus és hajlékonysági látványelemekben gazdag show egy igazi különlegesség!Csak ígyenceknek!

Jelenleg nem elérhető.

Fetish Noir Show

Alma teljesen új, töle nem megszokott szerepben, Burlesque Fetish dívaként, talpig fekete latexben...Izgalmas dinamikus showjában szerepet kap ismét a légtorna, és egy arany fürdökád is, melyben megmártózik a levegöböl leereszkedve... 

 

 

Poledance Shows

Akrobatikus rúdtánc produkciók, ahol a nöiesség, dinamika, lendület, erö és hajlékonyság találkozik akár sportos, akár nöies "köntösben"...

 

 

Air Diamond

Diamonds are the girls best friend...

Alma több, mint 1300 Swarowski kristállyal díszitett ruhájában megtestesült érzékiség és csábítás a levegöben. 9 méter magasan mutatja be légtornász produkcióját, melyet átszö a nöiesség és báj...teste pedig mintha csak teljesen meztelen lenne az érzéki selyem anyagba és kristályokba burkolva

 

Marmaid Show

Marmaid Show

 

Egy igazán különleges show, mely nem csak az akrobatikára helyezi a hangsúlyt, hanem a nöies lágyságra, a víz erejére, a folyamatos mozgásra. A 2 függöágyon történö produkció az óceán hullámait idézi, miközben a háttérben az óceán élövilágát láthatjuk kivetítön. Egy igazán különleges élmény, mely minden érzékszervünkre hat!

 

Aerial Bondage Show

Aerial Bondage Show

 

 

Kóstolj bele a "Szürke ötven árnyalata" világába! Kötelek, bör, lakk és latex, akrobatika a levegöben, mely mindenki fantáziáját beindítja. Érzéki pózok, akrobatika és eröelemek, minden ez egészen különleges köntösbe bújtatva. Üdvözöllek a Fétis világában!