Pirner Alma - Vélemények, ajánlások

Köszönöm tanítványaimnak a kedves szavait, véleményét az óráimról!


"Kedves Alma!

 

2012 májusában jelentkeztem a Bombshell Bootcamp programra. El is mentem az általad tartott személyes konzultációra, de másnap kiderült, hogy várandós vagyok:-)

Emiatt a programon nem mertem részt venni... Az edzésekre nem mentem el, az étrendet nem követtem, persze terhességem alatt sem feledkeztem meg magamról. Jártam kismama jógára, és az étkezésekre is odafigyeltem ( na persze egy kis nasst megengedték magamnak:-))

 

 

8,5 hónappal később (9kiló plusszal), 2012. decemberében megszületett kislányom.

A szülést követő 1 héten belül újra belefértem a 27-es farmeromba. Ez persze nem a koplalásnak volt köszönhető, hanem a blogod folyamatos olvasása emlékeztetett a terhesség alatt hogy NEM HAGYHATOM EL MAGAM!!!

Meg is lett az eredménye:-)

 

Azóta eltelt 6 hónap...nem mondhatnám, hogy könnyű volt az első félév...

 

A mozgás az abban merült ki, hogy rohangáltam a baba óhajai után:-)

Az étkezés pedig....húúú...naponta 2x ettem, reggelit és vacsorát.

Reggelire épp csak bekaptam valamit, este pedig jól teleettem magam.

 

Kb 5 hónap telt el így és észrevettem, hogy szédülök folyamatosan és rossz a közérzetem. Nagyon vacakul éreztem magam. A szervezetemet lelassítottam és kimerítettem, szóval elkövettem a legnagyobb hibát.

 

2 héttel ezelőtt elhatároztam magam, hogy ezt BE KELL FEJEZNEM, mert tönkre fogok menni.

Előkaptam az általad kidolgozott étrendemet (ami a bombshellre készült), kidobtam mindent a hűtőből és azonnal elmentem gyerkőcömmel bevásárolni a heti menümhöz.

 

4 napra rá a gyengeség megszűnt, kicseréltnek éreztem magam.

1 hete elkezdtem esténként futni is és már 4 kiló minusznál járok (bár nem a fogyás volt a célom).

 

Egyszóval kicserélődtem:-)))

 

Hogy továbbra is megőrizzem testi-lelki frissességemet lecseréltem az egész házban a függönyöket élénk zöldre!!!:-))))

(A férjem legnagyobb bánatára és anyagi kárára:-))))

 

100 szónak is egy a vége: KÖSZÖNÖM ALMA a segítséget!!!! (Még ha nem is személyesen és közvetlenül)"

 

/K. Viki/

 


 
Szia Alma,
 
én is szeretném megköszönni neked, illetve mindenkinek a hétvégét. Én szenzációsan éreztem magam és nagyon örülök, hogy volt lehetőségünk kicsit közelebb kerülni egymáshoz veled és a csajokkal is. Hétköznap futunk az órákra és órákról és nem is nagyon beszélünk egymással (legalábbis én).
Csak gratulálni tudok neked, szerintem tökéletesen építetted fel a két napot és minden jó volt. Jól néztél ki (bár nem engem vettél el) nagyon jól tanítasz, jó kommunikációs készséged van, közvetlen vagy és stb….  Csináljunk ebből a hétvégéből valami rendszert.
És várom az estét!
 
Üdv:Barbi
(Intenzív hétvége, Szeged, 2013. június)

Szia Alma!

Én szeretném megköszönni ezt a csodálatos hétvégét, annyira de annyira jól éreztem magam! Végre csak magammal tudtam foglalkozni, egy kicsit elfelejthettem a hétköznapi dolgokat! Kikapcsoltam! Annyira feltöltött, hogy utána megint mindent pozitívan láttam (mert eléggé be voltam savanyodva! :)

És annyira jó volt hogy kipróbálhattam végre a hammock-ot és a karikát, már nagyon vártam! Kíváncsi voltam hogy milyen lehet! Akkor az is tetszett hogy tanultunk tök jó koreográfiákat, mert igazából nekem a szintes órákon ezek nagyon hiányoztak.

Bár majd ha lesznek még ilyen hétvégék, amit nagyon remélek, szívesen kipróbálnám a chairdance-t vagy burlesque órákat, azok is nagyon érdekelnek!

Mégegyszer köszönöm neked, nagyon jól összetetted ezt a hétvégét!

Üdv: Orsi

(Intenzív hétvéve, Szeged, 2013. június)


Szia Alma!

Én egy kicsit bővebben szeretném kifejteni, hogyan éltem meg ezt a hétvégét.remélem nem bánod. :)
Az egész úgy kezdődött nálam, hogy pénteken hajnal 4-ig dolgoztam, ráadásul már két napja a megfázással, torokfájással küzdöttem, alig aludtam, nem voltam a toppon amikor elkezdődött a hétvége. De úgy voltam vele, ha már befizettem az árát, akkor megnézem milyen lesz, maximum hamarabb hazajövök.
Ráadásul ez nem az én évem volt eddig. Minden ami megtörténhet meg is történt, családtag kórházban, szerelem elvesztése, csalódás barátokban, ráadásul egy konditermi edzésnél még februárban részlegesen elszakadt a combhajlító izom a jobb lábamban, és félrekezeltek az orvosok, így még mai napig heti kétszer gyógytornászhoz  kell járnom. Elég nyomott és világvége hangulattal vágtam neki az egész hétvégének, a "legyünk túl rajta" felkiáltással.
Aztán elkezdődött. ÉS egyszercsak azt vettem észre, hogy nem is vagyok fáradt, pedig alig aludtam, nem is érzem, de csak úgy szalad az idő. Már itt éreztem, hogy teljesen kikapcsoltam, és minden búmat bajomat elfelejtettem.
Aztán jött az este, amikor beültünk a Casa Blancába. Oda is úgy indultam, hogy csak egy órácska lesz biztosan. De szerencsére nem így sült el, hanem fantasztikusan. Végre tényleg kitáncolhattam magam, és nem nézett senki hülyének emiatt. :)
Ezután a vasárnap már csak hab volt a tortán, pozitív értelemben. Annyi új dolgot tanultam, és új embereket ismertem meg újfent, és jó látni, hogy a tánc tényleg összehozza az embereket.
Nem azért írtam ezt így le, hogy "bevágódjak", hanem azért mert azt akarom, hogy érezd, hogy tényleg mennyire feltöltött engem ez az egész. Hosszú idő után először ezután a hétvége után érzem teljesen jól magam, teljes egész nőnek, aki feltöltődött. Kellett, hogy két napot csak magammal foglalkozzak, és azzal amit szeretek. Sokszor ezt elfelejtjük a rohanó hétköznapokban. Elfelejtünk csak magunkkal foglalkozni.
Köszönöm, hogy eljöttél és ilyen nyitottan, ilyen melegen fogadtál minket, és ennyi pozitív energiát sugároztál felénk. Remélem, hogy máskor is lesz még erre lehetőség, mert én tényleg nagyon jól éreztem magam. Köszönöm, hogy elfeledtetted a problémáimat, és feltöltöttél energiával, szeretettel. Nagyon pozitív élmény volt ez számomra, és azóta is mondogatom, minden este, hogy istennő vagyok. És már lassan kezdem el is hinni. Hisz, hogy a te szavaiddal éljek: " mi bajunk lehet?" :))

sok puszi,

A.

(Intenzív hétvége, Szeged, 2013. június)


Nagyon tetszett a workshop. Az elején el sem tudtam képzelni, hogy hogy vagy mit fogunk ott táncolni. Meg is lepődtem, hogy azt amit akarunk... Meg, hogy rajzolni fogunk !? Áhh én azt nem tudok! Néztem is, hogy csak jött magától és nem érdekelt, hogy rossz lesz-e.
Úgy éreztem akkor utána, hogy teljesen feltöltődtem és nagyon jó kedvem lett. Tőled rengeteg energiát és jókedvet lehet kapni, múltkor a stiletto workshop után is ezt éreztem napokig. Köszönöm!
Aztán annyira jól éreztem magam, hogy még tanulni se volt kedvem... elfoglaltam magam mással. Aminek meg is lett az eredménye a vizsga napján (pénteken), mert bepánikoltam mielőtt be kellett volna mennem és hazamentem. Akkor az nagyon rossz volt, mert nem akartam egyest kapni és azt éreztem hogy mást nem kaphatok ennyi tanulással... megszólalt a lelkiismeretem, pedig olyan ember vagyok, aki nem szokta túl komolyan venni a dolgokat, azért sikerülnek :) Többet nem csinálok ilyet az biztos, arra jó volt.
Akkor még azt éreztem másnap, hogy legszívesebben hazamennék anyuhoz meg apuhoz és jól megölelném őket, pedig én nem kifejezetten szeretek otthon lenni.
Azt vettem még észre, hogy érzékenyebb lettem arra, hogy mások hogy viselkednek velem, holott azért nem szoktam a szívemre venni a dolgokat.
Képzeld, milyen büszkeséggel töltött el: szobatársam meglátta a mandalát és azt kérdezte, hogy honnét másoltam, mert milyen jó lett! :)

Összességében nagyon tetszett, köszönöm az élményt meg a sok pozitív energiát!
Remélem, ha majd indul a tanfolyam lesz lehetőségem részt venni rajt, nagyon várom!

(2013. június Chakradance workshop)


Kedves Alma!

Sokáig tartott, mire bátorságot gyűjtöttem és elmentem egy workshopotokra. De csak az első lépést volt nehéz megtenni, mert azóta imádom az iskoládat és már többféle órátokat is kipróbáltam!

A legutóbbi lapdance workshop különösen tetszett!  Köszönöm a türelmedet, kedvességedet a nagyon szexi koreográfia betanításához, és nagyon örültem, hogy még csábítási trükköket, praktikákat is adtál nekünk! Számomra minden alkalom a Dollhouseban olyan, mint egy dózis önbizalom!

Már várom a következő órádat! :)

Szép vasárnapot!

Puszi,
I.
(2013. lapdance workshop)

Nagyon jól éreztem magam az órádon!!! Vicces volt az elején amikor kiderült, hogy TÉNYLEG edzésről van szó és ez nem csak egy szófordulat. :)
Igen hasznos gyakorlatokat tanítottál és az egészben az tetszett a legjobban hogy egyszerű, otthon is, különösebb felszerelés nélkül végezhetőek ezek a gyakorlatok.
Igen inspiráló volt, hogy ezekkel a gyakorlatokkal lehet eredményt elérni, méghozzá látványosat.
 
Szeretném még elmondani, hogy mennyire üdítő volt találkozni Veled. Ugyan láttalak már a stúdióban de így meg nem volt alkalmam beszélni Veled. A közvetlenséged lefegyverző. Az különösen jólesett, ahogy fogadtál, mintha régi ismerősök volnánk. :)
És még valalmi! Én még soha nem talalkoztam olyan nővel aki ennyire és minden mozdulatában NŐ.
Elképesztő volt látni, hogy meg a hasizomgyakorlatot is lehet kecsesen es nőiesen csinálni!!!!!! :)
Nagyon sokat tudsz nekünk tanítani Alma!
 
Élmény volt az órádon lenni és bízom benne, hogy meg találkozunk workshopon.
( a csakratáncra nagyon kíváncsi vagyok :)
 
Minden jót Neked!
Köszönettel,
E.
(2013. stiletto tréning workshop)

Nagyon szeretem a workshopjaidat, igyekszem mindegyiken ott lenni! Ez a legutòbbi a kedvencem,  mert nem a szokványos " tekergések" voltak. Személyszerint örülök a minél extrémebb, igazi "rosszlányos" előadásmòdnak. Nem ragozom tovább, tetszenek és szeretem az òràidat.
Nagyon sokat segìtesz azzal, hogy elmondod a különböző praktikákat; pl.: miért ne szilikonos combfix,  ill. kedden az egy combnál valò táncolás. Köszönöm!
Á.

(2013. lapdance workshop)


Kedves Alma!
 
Egyrészt -azt gondolom- rengeteg munka van mögötte, hogy egyáltalán részt vehetünk Mo-on egy ilyen workshop-on, másrészt tényleg nem elég "csak" azt írni hogy szuper volt. Szóval kivártam, hogy tudjak kanyarintani egy megfelelő és méltó választ.:)
Tehát: mint már mondtam személyesen is, hálás vagyok Neked. Rengeteget alakultam, nőcisedtem, amit a környezetem is észrevett. A munkám miatt (legalábbis azt hittem) kemény, határozott döntéseket kell hoznom nap mint nap, és tulajdonképp "gyárilag" is a fiúsabb, vagányabb lányok közé sorolódtam világ életemben.De alapjában véve nem éreztem sosem olyan jól magam, mint mostanság. Bizonyára a mentális változások miatt is, de -  ismétlem - az önbizalmam erősítésében az iskolád és workshopjaid nagyot dobtak.Lágyultam, finomodtam.
Kuponoztam az első rúdtánc órámat, gondoltam kipróbálom ezt is, mint annyi minden mást az életemben :)
Nyitott vagyok a világra és ezért vettem részt a Thank God, I'm a women hétvégén is, amit iszonyatosan élveztem.
Azon a nyáron nem voltam nyaralni és ezt a hétvégét kaptam az élettől kárpótlásul.  Asszem jobban jártam.:)
 
Mert rájöttem: az egész egy folyamat, és én még csak most kezdtem el.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettelek. A csapatod is nagyon profi, aranyosak a lányaid (azért Nikit nagyon sajnálom).
Tetszik az a képbehelyezés, hogy mindig tudom mi történik, mondjuk a jelentkezésemmel. Persze, manapság azt hisszük, ez természetes, de korántsem az.
Bárhova, bármikor írtam mailt, vagy telefonáltam, mindig volt valaki, aki szinte azonnal válaszolt, még ha csak annyit is, hogy: OK megkaptam. 
Nagyon okosnak tartalak, hogy azt csinálod, amihez értesz és azt szívvel, lélekkel, no meg profin.
Szerintem kevés ember látja hogy mi munka, szervezés van mögötte mármint a workshopok, tanfolyamok, órák mögött, hogy az a világ legtermészetesebb dolga legyen, hogy amikor odaérkezünk, egy pohár pezsgővel tudjunk koccintani.
Szeretek nő lenni, és ezt még csak rövid ideje tudom :) Mármint azt a NŐ-t ismerem rövid ideje, aki valójában vagyok :)
Vannak, akikben ez gyárilag benne van, nekem (sajnos vagy sem), tanulnom kell a jónőséget. De jobb későn, mint soha, ugye? Sokszor fájdalmas és nehéz is (legalábbis nekem) de minden, ami kicsit is ér valamit az életben, azért mind meg kell küzdeni. Semmi sem könnyű csak a zuhanás....
Szóval haladok előre a jónős úton :)
 
Még egyszer köszönök mindent és még biztosan találkozunk :)
 
V.
(2013. június)

2013. május, finnországi workshop turné:

"Alma was a really good teacher! She was talking clear English, and was open to us, which made it easier to get into the right mood and relax. Choreographies in floor work and burlesque were great. Bad feedback I can give just a for the short  time .... :) As Alma said himself, workshops normally last for the 90 min. Hopefully Alma will come back!"
* * *

"I participated in all 6 classes and have just roses to give. All classes were awesome, just what the description promised. Alma was happy, and noticed everybody and really knew what she was teaching. It was totally awesome to get a real professional teacher. At the Striptease-class it was good Alma told us wht to do something and why not to do and she had the patience to explain how it is done :) I do not think of a single bad thing, or what needs improving.
As I recall, last year, Alma had also one hour that was more "fitness" a bootcamp-hour, which I did not get to go to at the time ..
For the next timeit would be nice if there'd be such a thing also :)
Thank you Annika for arranging a couple of great days with Alma :)"


* * *

"Many thanks and roses from "show girl beginner" -work shop. It was so much fun. It was pleasant to have you here in Vaasa and learn from you. I hope, I will have opportunity to do it again in future.
Because you are one of best, it wuold have nice to see also your own show number, with beatiful acrobatics movements and spins. Litle taste how good can be if practice a lot more."

* * *
" Roses!

lots of roses in a lot of wonderful lessons! I was last year, three of the workshop, and I almost fall from my chair when I read that Alma will come again. As soon as all three workshops mulletännenyt! (The last showgirl poledance Advanced does not just my skills would be enough)

And, as I guessed, it was really fun and nice, and Alma was again quite lovely, sympathetic and direct personality <3 Alma to remain more! And while it was nice that the email came from the dress code even if all the mail does not seem to reach .. And even if you knew, "costume code" does not have full capacity to implement it.
But the striptease costume code could add to that the shirts should be a button-down, etc, because I myself do not, at least not välkkynyt and there was just a lot over the head to drag shirts: D, or in addition to having to know the book enough to take off the garment, it would be the information that the "how much removing all": Workshop D but fortunately there was still a successful concrete and even if nothing taken off, now, to know how to correctly take the clothes off: D
a big thank you again <3
"

* * *

"Alma is always so happy and you feel welcome to her classes. the choreographies are well prepared, suitable in length and difficulty level considering the length of the  classes.The classes are energetic and sexy. I like it that you are allowed to dress sexy, because in that way you get into the feeling easier. Alma is a marvellous teacher, on her classes the self estime gets better and she makes the students feel more sexy. Many thanks to Alma for her great classes, I already wait for her next visit! :)"