Pirner Alma - Oktatás

Oktatás


Alma 2003. óta fogalkozik egzotikus tánc,rúdtánc és pole-fitness oktatással, és ezen mozgásformák alternatív irányzataival a Dollhouse Tánc és Fitness Stúdiók keretein belül.
Professzionális és magas szinten kizárólag Stúdióinkban a Dollhouse Táncstúdiókban tanulhatnak az érdeklődők Magyarországon.

A Miss Poledance Hungary versenyek liszensz tulajdonosa, rendezője, és a World Pole Sport és Fitness Világbajnokság zsűrijeként és szervezőjeként is jelen van.

A DOLLHOUSE folyamatosan új tehettségek után kutatva, versenyzői szponzorációval, tréningekkel, fellépések szervezésével is foglalkozik.
Minden olyan óratípus megtalálható a repertoárban, ami nőies, amellett, hogy remek alakformáló minden program, namcsak a testet tartja karban, de a nőiességre is hat, az önbizalmat is erősíti.

Alma Magyarországon egyedülálló ékszerdoboz Stúdiója a Dollhouse Boudoir - Nőiesség Mesterfokon Pirner Almával, melyben a programok teljes repertoárja megtalálható, mely a Nők kiteljesedését segíti.

http://www.dollhouseboudoir.hu

A DOLLHOUSE nem csak sport, vagy tánc...Életérzés.
Aki egyszer megérzi az ízét, függővé válik tőle, része lesz a mindennapjainak.

Ezt bizonyítja a budapesti 3 Táncstúdió mellett több edzőterembe és  vidéki nagyvárosokba kihelyezett tanfolyamok, a főváros mellett a legtöbb nagyvárosban is elérhetőek a DOLLHOUSE programjai folyamatosan.
http://www.dollhouse.hu

És hogy minden igény kielégítésre kerüljön, azoké is, akik nem tudnak személyesen eljutni, oktató DVD-k segítségével és a Dollhouse TV-n online is tanulhatnak az érdeklődők! http://www.dollhousetv.hu