Pirner Alma

Itt találkozhatsz Almával

2011. november 30.

Rúdtáncosok éjszakája- a Dollhouse karácsonyi partyja

A családdal meghitten ünnepelheted a karácsonyt, a Alma és a Dollhouse viszont egy fergeteges partyval köszönti a közelgő ünnepeket!
Tovább »
2011. november 30.

Alma következő állomása: Pisa!

Alma ezúttal az olaszokat is meglepi Mikulás alkalmából, a hideg decemberi hónapot fantasztikus produkciójával forrósítja fel a pisa-i Penelope Sexy Discoban.
Tovább »
2011. november 10.

Exlusive Burlesque Night Pirner Almával és táncosaival

December 30-án Alma egy igazi exkluzív Burlesque Show-val búcsúztatja az évet táncosaival, Nemesvári Krisztinával és Pálmaffy Barbarával a Nagy Levin Étteremben.
Tovább »
2011. november 2.

Revü Workshop Almával

November 9-e biztosan emlékezetes marad Számodra, ha ellátogatsz Alma Revü Workshopjára a Dollhouse Boudoir-ba! Gyönyörű fegyelmezett mozgás, pontos koreográfia és érzéki kisugárzás, ez a Revü!
Tovább »
2011. november 2.

Winter Glamour Market

Ha december 11-én 11 és 14 óra között ellátogatsz a Dollhouse Boudoir-ba, találkozhatsz Almával, akinek nemcsak gyönyörű ruháit kaparinthatod meg másodkézből mindössze jelképes összegért, hanem egy finom forralt borra is a vendége lehetsz!
Tovább »
2011. október 17.

Találkozz Almával a BNV Táncmaratonon!

Idén október 19-23-ig kerül megrendezésre a Budapesti Nemzetköz Vásár, és a Táncmaraton elnevezésű rendezvényről a Dollhouse sem hiányozhat!
Tovább »
2011. október 17.

Alma új lélegzetelállító Burlesque Showja: Peacock in the Birdcage

Alma legújabb showjában gyönyörű pávaként táncol kalitkájában, a színes show igazi új jelenség a Burlesque műfaján belül
Tovább »
2011. október 16.

Kanada a következő tengeren túli állomás

2006. óta Alma mintha csak haza járnak Kanadába, minden évben több ízben is ellátogat, hogy bemutassa legújabb műsorait
Tovább »
2011. október 16.

Alma őszi turnéja Németországban

A már jól megszokott parti sorozat részeként Alma ismét meghódítja a Németországot, burlesque műsoraival több nagyvárosban is találkozhattok
Tovább »
2011. október 3.

A magyar győzelem a Rúdtánc Világbajnokságon

Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy Pálmaffy Barbara és Bardóczy Ilka, a Táncstúdióm trénerei Világbajnoki aranyéremmel lettek gazdagabbak a 2011-es Rúdtánc Világbajnokságon
Tovább »